Hyötysi

Armacell on ensimmäinen teknisten eristeiden valmistaja, joka tekee kattavan elinkaarianalyysin (LCA) ja julkaisee tältä pohjalta Institut Bauen und Umwelt e.V.:n  (IBU) sertifioimia ympäristöselosteita. Tällä rakennusalan tuotteiden ”kestävän kehityksen passilla” Armacell tukee suuntausta kohti vihreää rakentamista ja sitoutuu tuotteiden läpinäkyvyyteen, joka on tällä hetkellä ainutlaatuista teollisuudessa.

ArmaFlexin ympäristöselosteet ovat sitovia, yleisesti päteviä. Ne on laadittu yhteistyössä Armacellin kanssa ja vahvistettu riippumattomasti.

Näin yritys tarjoaa arkkitehdeille, suunnittelijoille ja kilpailuttajille luotettavaa tietoa kestävän rakentamisen projektien suunnitteluun. Ympäristöselosteiden hyödyt kaikille rakennusprosessiin osallistujille ovat ilmeiset:

Specifier_grey_small.png

ARKKITEHDIT, SUUNNITTELIJAT JA TARJOUSKILPAILUUN KUTSUJAT käyttävät ympäristöselosteita perustana ekoarvon laskennalle, mikä on edellytys rakennusten vihreälle sertifioinnille. Teknisen suorituskyvyn, kustannusten, hyväksynnän ja estetiikan lisäksi ympäristönäkökohdat ovat keskeinen kriteeri rakennustuotteita valittaessa. Ympäristöselosteet ovat ennen kaikkea osa kilpailuttamista ja tapa, jolla ympäristöön liittyvät vaatimukset hallitaan rakennussuunnittelussa.

BuildingOwner_grey_small.png

KIINTEISTÖALAN YRITYKSET JA RAKENTAJA-OMISTAJAT arvioivat investointinsa ja omaisuutensa suuremmaksi, kun näytettävissä ovat EPD-ympäristöselosteet ja vihreät sertifikaatit. Nykyään on yhä helpompi markkinoida kiinteistöjä, jotka on suunniteltu ja sertifioitu kestäviksi.

Wholesaler_grey_small.png

TUKKUKAUPPIAAT, JÄLLEENMYYJÄT JA KÄYTTÄJÄT löytävät vahvistetut ympäristön kannalta merkitykselliset tiedot  EPD-ympäristöselosteesta. He hyötyvät lisäarvosta, joka johtuu rakennusalan kestävästä kehityksestä.

Kaikki rakennusprosessin osapuolet hyötyvät siitä tasapuolisesti.

 

 

 

ReferenceProjects2.jpg