NH/ArmaFlex Smart

HALOGEENITON ERISTYS ILMAN KOMPROMISSEJA.

Viemme halogeenittoman eristemateriaalimme rakennussektorin sovelluksiin seuraavalle tasolle. Uusi NH/ArmaFlex-eristeemme tuo todellisen muutoksen asiakkaillemme ja teollisuudelle.

NH/ArmaFlex Smart. Innovaatio uudelleen ladattuna.

2021.02.05_Armacell_0643.jpg

Läpimurtoteknologiaan perustuva NH/ArmaFlex Smart on joustavampi kuin perinteiset halogeenittomat eristemateriaalit ja helpompi asentaa. Tuotteen UV- ja ikääntymiskestävyys on erinomainen, mikä takaa kondenssiveden hallinnan ja korkean, pitkäaikaisen energiatehokkuuden. NH/ArmaFlex Smart. Ei sisällä halogeeneja. Ei kompromisseja.

FIRE2.jpg

VÄHEMMÄN PALOVAHINKOJEN
SEURAUKSIA

uv2.jpg

KESTÄÄ UV-VALOA JA IKÄÄNTYMISTÄ

EASY_kopia.jpg

HELPPO ASENTAA

Armacell__ICON_GREEN_FULL_Protection-2_kopia.jpg

KORKEA MEKAANINEN KESTÄVYYS

2021.02.05_Armacell_0633.jpg

"Vau! Näin joustava halogeeniton eristeputki voi olla. Uusi materiaali tuntuu täysin erilaiselta. Pinta on paljon sileämpi, ja tuote on kaiken kaikkiaan vakaampi. Armacell on keksinyt NH/ArmaFlexin uudelleen."

 

Pascal Beuing
Eristäjä Schmengler Dämmtechnikissä
Havixbeck (Saksa)

2021.02.05_Armacell_0282.jpg

Koska palovahingon seuraukset voivat nopeasti nousta moninkertaisiksi varsinaiseen palovahinkoon verrattuna, halogeenittomia eristemateriaaleja tarvitaan erityisesti lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, tietokeskuksissa tai lääketeollisuudessa. Tietokeskuksissa tulipalo voi tuhota tietoja peruuttamattomasti, ja tietotekniikan käyttökatkokset voivat tulla yrityksille kalliiksi. Tulipalon sattuessa halogeenittomasta NH/ArmaFlex Smart -eristeestä ei vapaudu syövyttäviä kaasuja, jotka yhdessä sammutusveden kanssa voisivat muodostaa aggressiivisia happoja.

Suositellut tuotteet

NH_ArmaFix_Smart_thumb.jpg

ArmaFix NH Smart

Ainutlaatuinen halogeenivapaa putkituki ammattikäyttöön NH/ArmaFlex Smartin kanssa.

Lisätietoja

ArmaFlex_750_500ml_thumb.jpg

ArmaFlex 750 liima

Erikoisliima erinomaisiin NH/ArmaFlex Smart asennuksiin.

Lisätietoja