Arma-Chek Wrap

ASENNA. SUOJAA LAITTEISTOSI.

Armacell_wrap_straight_pipe_v01.jpg
Armacell_wrap_v01.jpg
IMG_1797_bearb_01.jpg

Päällysteet ovat kulkeneet pitkän matkan jäykistä ivaipoista joustaviin päällysteisiin. Arma-Chek Wrapin avulla teknisten eristeiden suojaaminen mekaanisilta iskuilta ja sään vaikutuksilta on nyt entistäkin helpompaa ja nopeampaa.

Kestävät ratkaisut: Arma-Chek Wrap on 100-prosenttisesti kierrätettävissä ja vapaa halogeeneistä, silikonista ja liuottimista.

Icn1.png
Nopea ja helppo asentaa
Space.png
Tilaa säästävä
Eco.png
Kestävä
Armacell__ICON_GREEN_FULL_Protection_test.png
Korkea mekaaninen kestävyys
Icon_ProcessStability_System_full_green.png
Jopa ulkokäyttöön
_DSC3277.jpg
NOPEA JA HELPPO ASENTAA
 

Helpompaa se ei voisi olla: Arma-Chek Wrap yksinkertaisesti kierretään eristetyn putken ympärille 20 mm:n päällekkäisyydellä. Itsehitsautuva materiaali kiinnittyy eristyksen pintaan ilman lisätoimenpiteitä. Ja mikä parasta: Se ei vulkanoidu välittömästi, mutta asennusta voidaan silti säätää 10-20 minuutin kuluessa levittämisestä. Asennukseen tarvitaan vain veitsi tai sakset.

_DSC3614.jpg
TILAA SÄÄSTÄVÄ JA KORKEA MEKAANINEN KESTÄVYYS                   

Erittäin joustava päällyste mahdollistaa helpon levityksen myös ahtaimpiin tiloihin ja vaikeisiin rakennustilanteisiin. Toisin kuin jäykät vaippajärjestelmät, joustava musta materiaali palautuu mekaanisista iskuista ilman kolhuja, jotka voisivat johtaa alla olevan eristeen puristumiseen ja putken tiivistymiseen.

_DSC3554.jpg
JOPA ULKOKÄYTTÖÖN
 
 

Arma-Chek Wrap on UV- ja säänkestävä. Se on sateenkestävä ja kestää useimpia kemikaaleja.
Arma-Chek Wrap on monikäyttöinen ja se voidaan asentaa erilaisiin teknisiin eristysmateriaaleihin riippumatta siitä, suojataanko sillä eristettyjä putkia, kanavia, kulmakappaleita, laippoja tai T-kappaleita. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitaan nopeaa korjausta.