JULKAISIJA

Tätä verkkosivustoa ylläpitää:

Armacell GmbH (“verkkosivuston ylläpitäjä”).
Robert-Bosch-Straße 10
48153 Münster
Saksa
Gesellschaft mit beschränkter Haftung saksan lain mukaan

Valtuutetut edustajat: Stefan Garmann, Daniel Hötger
Puh +49 251 76030
info.de@armacell.com
local.armacell.com/fn/armacell-finland/

Rekisteröity Münsterin paikallistuomioistuimen kaupparekisteriin, HRB 86
ALV-numero DE812122014

Sivuston suunnittelija Leonex Internet GmbH

KÄYTTÖEHDOT

1. NÄIDEN KÄYTTÖEHDOJEN SOVELTAMISALA
Tämä sivu sisältää tämän verkkosivuston ja sen alisivustojen (”verkkosivusto”) käyttöehdot. Tällä sivulla termeillä ”me” ja ”meidän” viitataan verkkosivuston ylläpitäjään tai sen Armacell-konserniin kuuluviin tytäryhtiöihin. Tätä verkkosivustoa käyttämällä sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.
Voimme muuttaa näitä käyttöehtoja tai kumota ne, milloin tahansa antamatta ennakkoilmoitusta käyttäjälle ja ilmoittamasta asiasta verkkosivustomme kotisivulla. Jos osan näistä käyttöehdoista katsotaan olevan pätemättömiä tai täytäntöönpanokelvottomia, ne eivät vaikuta käyttöehtojen muihin osiin.
Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut myös noudattamaan tietosuojakäytäntömme. Lisätietoja oikeuksistasi ja siitä mitä tietoja keräämme ja miksi saat tietosuojakäytännöstämme.

 

2. SISÄLLÖN VASTUUVAPAUSLAUSEKE 
Verkkosivustomme sisältö julkaistaan harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän verkkosivuston sisältöä tai peruuttaa sen, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle ja ilmoittamasta asiasta verkkosivustomme kotisivulla tai muilla alisivuilla.
Siitä huolimatta, että teemme parhaamme sen varmistamiseksi, että kaikki tämän verkkosivuston sisältämät yleiset ja tekniset tiedot (”tiedot”) ovat oikeita ja ajan tasalla, emme anna mitään suoria tai epäsuoria takuita emmekä ole korvausvastuussa tietojen tarkkuutta, sisältöä tai kattavuutta koskien. Emme ole myöskään vastuussa sinua tai muita henkilöitä kohtaan tietojen käyttöön liittyen.
On sinun vastuullasi tarkistaa, että tässä annetut tiedot ja tuotteet, joihin tiedot liittyvät, soveltuvat käyttöösi. Kaikki tämän verkkosivuston sisältämät tiedot ja tekniset tiedot perustuvat mainittujen testausstandardien mukaisesti määritellyissä erityisolosuhteissa saatuihin tuloksiin. Jos haluat lisätietoja erityisisistä teollisuusstandardeista tai lisäohjeita tiettyyn maahan liittyen, ota meihin yhteyttä tämän verkkosivuston Ota yhteyttä -osion kautta.

 

3. VIITTEET JA LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOILLE
Tämä verkkosivusto sisältää linkkejä ja viitteitä kolmansien osapuolten verkkosivustoille (”ulkoiset verkkosivustot”). Merkitsemme parhaamme mukaan kaikki ulkoiset verkkosivustot ulkoisiksi viitteiksi. Emme seuraa tai ohjaa ulkoisia verkkosivustoja emmekä ole vastuussa mistään niiden sisällöstä tai mistään sinulle aiheutuneesta vahingoista tai haitasta ulkoisten verkkosivustojen käytöstä johtuen. Linkit tai viittaukset ulkoisiin verkkosivustoihin on tarkoitettu ainoastaan sinun avuksesi, eivätkä ne merkitse, että hyväksymme tai sponsoroimme niiden sisältöä.

 

4. TEOLLIS- JA TEKIJÄNOIKEUSSUOJA
Ellei nimenomaisesti toisin mainita, kaikki tämän verkkosivuston sisältö (muun muassa kaikki logot, tuotenimet, kuvat, tekstit, mallit, äänitiedostot, videot ja/tai grafiikat) on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä, ulkoasulla, ja/tai muilla rekisteröidyillä tai rekisteröimättömillä immateriaalioikeuksilla (”immateriaalioikeudet”) ja kyseinen sisältö on joko meidän omistuksessamme tai määräysvallassamme tai sitä käytetään tässä omistajan luvalla. Tämän sisällön kopioiminen, tulostaminen tai toistaminen ei ole sallittua ilman suostumustamme, paitsi jos tämä verkkosivusto sen nimenomaisesti sallii.
Mitään tämän verkkosivuston sisällöstä ei voida tulkita lisenssinä tai immateriaalioikeuksiemme käyttöoikeuden siirtämisenä sinulle. Immateriaalioikeuksiamme ei tule käyttää minkään sellaisen tuotteen tai palvelun yhteydessä, joka ei ole Armacell-konsernin yrityksen tuote tai palvelu, eikä millään tavalla, joka voi aiheuttaa sekaannusta asiakkaidemme tai jakeluverkostomme asiakkaiden keskuudessa. Huomioithan, että me panemme immateriaalioikeutemme täysimääräisesti täytäntöön.