ASUMINEN TULEVAISUUDESSA - KUUN ELINYMPÄRISTÖN PROTOTYYPPI

3D_printed_lunar_hab_-_exterior.jpg

Grönlannissa vuonna 2020 toteutettavasta LUNARK-Habitatista saatujen menestyksekkäiden kokemusten jälkeen SAGA Architects ja Armacell yhdistävät asiantuntemuksensa Sveitsissä tutkimuksen hyväksi, jotta saadaan aikaan maailman paras analoginen elinymäpäristö. ArmaPET® ja ArmaFlex Ultima®, joiden suorituskyky on todistettu kovissa sääolosuhteissa, on valittu jälleen tähän jännittävään hankkeeseen.

Rosenberg-instituutin ja SAGA-arkkitehtien yhteistyön tuloksena Tanskassa suunniteltu ROSIE-habitat, maailman korkein 3D-tulostettu polymeerirakenne, joka on 7 metriä korkea, on asennettu Sveitsin St. Gallenin kaupunkiin. Asuinympäristöä testataan 10 vuoden ajan pienillä astronauttiopiskelijoista koostuvilla miehistöillä.

ARMAFLEXIN PITKÄN AIKAVÄLIN SUORITUSKYKY 

Tämän tilaelinympäristön päähaasteena oli varmistaa "täydellinen eristys" pitämällä lämpötila vakaana lämpimässä ja kosteassa Dfb mannermaisessa ilmastossa, välttää kondensaatio teräksen ympärillä ja tarjota höyrysulku samalla kun estetään sateen tunkeutuminen paneeleihin. Tästä syystä asennettiin ArmaFlex Ultima ja ArmaPET Eco50 -levyt, jotka hyötyvät keveydestä ja parhaasta eristyskyvystä.

out_ladder_side.jpg
MicrosoftTeams-image__29_.png
Avaruusarkkitehtuurikonsepti,
jossa käytetään ArmaFlex
Ultimaa ja ArmaPET Eco50:tä
main.jpg
KATSO VIDEO


ARMAFLEX ULTIMA - ASENNA LUOTETTAVUUTTA.

2022-03_EMEA-Lunark_Reference_project_EN_05_2.jpg

ArmaFlex Ultima on asettanut uuden turvallisuusstandardin tekniselle eristykselle. Patentoituun ArmaPrene™-teknologiaan perustuva ArmaFlex Ultima on maailman ensimmäinen joustava tekninen eristemateriaali, jolla on paloluokka BL-s1,d0 ja joka savuaa tulipalossa 10 kertaa vähemmän kuin tavallinen elastomeerivaahto. Alhaisen lämmönjohtavuutensa ja korkean vesihöyryn diffuusiokestävyytensä ansiosta umpisoluinen solumuovi ArmaFlex Ultima takaa luotettavan kondenssinhallinnan ja suuret energiansäästöt pitkällä aikavälillä.

Armacell_ICONS_GREEN_FULL_FINAL_CS6-29.png
Energiatehokkuus
Armacell_ICONS_GREEN_FULL_FINAL_CS6-53.png
Paloturvallisuus
Armacell_ICONS_GREEN_FULL_FINAL_CS6-41.png
Sisäilman laatu
Armacell_ICONS_GREEN_FULL_FINAL_CS6-35.png
Kondenssiveden säätö
Armacell_ICONS_GREEN_FULL_FINAL_CS6-45.png
Pitkäaikainen vakaa käyttö