Brochure_title.png

 

Toimistorakennukset

LÄMPÖ, AKUSTIIKKA JA PALONTORJUNTA

Toimisto- ja monitoimirakennuksilla on suuri vaikutus kaupunkiympäristöön. Toiminnallisten ja rakenteellisten vaatimusten kasvaessa näiden rakennusten tehokas suunnittelu ja valmistus edellyttää energiankulutuksen pienentämistä käyttäjien turvallisuudesta ja mukavuudesta tinkimättä. Armacellin tarjoamat luokkansa johtavat eristeratkaisut säästävät energiaa, auttavat vähentämään käyttökustannuksia ja auttavat turvallisemman ja mukavamman ympäristön luomisessa toimistoihin.

Kestävää arvoa asiakkaillemme.

Energia kattaa 20 % tyypillisten toimistorakennusten kokonaiskustannuksista. Se on huomattava käyttökustannusten osa, joka kannattaa huomioida.

Mekaanisten laitteiden eristäminen on eräs helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista säästää rakennusten energiaa.

Referenz_Zwei.png

Arkkitehdit, rakennussuunnittelijat ja insinöörit ovat ymmärtäneet yhteyden rakennusten ja käyttäjien terveyden välillä, minkä ansiosta he suunnittelevat rakennuksia, joissa työntekijöiden tuottavuus kasvaa ja stressitaso sekä sairastumisriski laskevat.

 

Energiatehokkuuden ja toimistokokemuksen tasapainoitus on kriittisessä asemassa optimaalisia työtiloja suunnitellessa. Eristemateriaaleja määritettäessä akustisen mukavuuden, luotettavan toiminnan, hygienian ja sisäilman vaatimukset sekä paloturvallisuus on otettava huomioon. Pandemian jalkeisessa toimistosuunnittelussa yksi tarkeimpia tekijoita tulee olemaan tyopaikkojen hygienia.

Ratkaisumme - edut

saving_energy.png

Energiansäästöpotentiaalin hyödyntäminen uusissa ja jo olemassa olevissa toimistorakennuk tarjoaa etuja sekä alempien energiakustannusten että pienempien CO2-päästöjen muodossa.

 

closed_cell_structure.png

ArmaFlex on umpisoluinen eristemateriaali, jonka vesihöyryn diffuusiovastus on suuri. Se varmistaa laitteiden luotettavan suojauksen kondenssilta ja energiahäviöiltä laitteiston koko käyttöiän ajan.

 

acoustic_solution.png

Tarjoamme kattavia ratkaisuja mekaanisten laitteiden ja rakennusten runkoelementtien tehokkaaseen äänieristykseen. Me toimitamme tehokkaat välineet äänen absorptioon tai vaimennukseen, ja akustiset parannukset voi usein yhdistää vaadittavaan lämmöneristykseen.

 

healthcare.png

Armacell on ainoa joustavien teknisten eristeiden valmistaja, joka tarjoaa premium-tuotteisiinsa mikrobeja ehkäisevän suojauksen: AF/ ArmaFlex- ja SH/ArmaFlex-tuotteissa on Microban®-käsittely. Nämä antimikrobiset lisäaineet tuottavat proaktiivisen suojauksen bakteereilta, homeelta ja sieniltä.

 

fire_safety.png

Armacellillä turvallisuus on tärkein ja luotettavuuden maksimointi on ehdottoman tärkeää. Järjestelmämme parantaa rakennusten paloturvallisuutta. Palo- ja savuriskiä pienentämällä ne parantavat näkyvyyttä ja hengittämistä ja siten pidentävät aikaa, jolloin rakennuksen voi turvallisesti evakuoida tulipalossa.