BIM - Rakennuksen tietomalli

Armacellin BIM-plug-in teknisten eristysten suunnitteluun

Kaikki rakentamisen osa-alueet kattava integroitu suunnittelu

Rakentamisen tulevaisuus on digitaalinen. Koska rakennukset voi suunnitella täysin digitaalisesti suunnittelun luonnostelusta rakennuksen käyttöönottoon, ylläpitoon ja hävittämiseen, Building 4.0 sallii paremman suunnittelun turvallisuuden, prosessin optimoinnin, tehokkuuden ja kestävyyden.

Johtavat valmistajat työskentelevät yhdessä ohjelmistoteollisuuden kanssa kehittääkseen ratkaisuja, jotka mahdollistavat tuotteiden suunnittelun rakennusten tietomallin (BIM) avulla. Olemme teknisten eristeiden alan edelläkävijä, ja nyt voimme tarjota plug-in-ohjelman, joka mahdollistaa rakennusten huoltolaitteiden teknisten eristemateriaalien digitaalisen suunnittelun.

Esittelimme Autodesk Revit® -ohjelmaan sopivan BIM-moduulin Yhdysvalloissa jo vuonna 2011. Olemme jo vuodesta 2015 alkaen olleet Iso-Britannian ensimmäinen joustavien eristemateriaalien valmistaja, joka tuottaa BIM-objekteja, jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi NBS:n kansallisesta BIM-kirjastosta. Nyt olemme siirtyneet kehityksessä seuraavalle tasolle ja esitelleet Autodesk Revit® -plug-in-ohjelman rakennusten huoltolaitteiden teknisten eristeiden digitaalista suunnittelua varten.

BIM-plug-in-ohjelmamme on saatavana kaikilla Euroopan kielillä ja kansalliset käyttäjät saavat automaattisesti heitä itseään koskevat tuotetiedot.

Plug-in toimii Windows 10- ja Windows 11 -käyttöjärjestelmien kanssa Revit-versioissa 2020, 2021, 2022, 2023, 2024.

 

Lataa oma plug-in ilmaiseksi täältä.